Hundspann

Hundspann

Upplev vårt nordiska vinterlandskap från en hundsläde, ett nära möte med djur och natur!

Allt börjar med en hög energinivå, alla är förväntningsfulla, lite nervösa och spända, hundarna är exalterade och ivriga att få komma iväg och få göra det som de älskar mest SPRINGA. Men så snart vi kommer oss iväg tystnar hundarna, spänningarna släpper och vi kan njuta av omgivningen och imponeras av hundarnas arbetsiver. Allt vi hör nu är slädens medar mot snön och hundarnas flämtande.

Kortare hundspannsturer

Här följer olika kortare hundspannsturer som varierar från en timmes tur upp till en heldagstur.
Har du andra önskemål eller större grupper tveka inte att höra av dig så komponerar vi ett program enligt era önskemål och ger er program- samt prisförslag.
Angivna priser gäller vid min 2 max 10 pers., om inget annat anges, större grupper enl. ök. Barn under 12 år åker till 50 % reducerat pris. Märk att angiven varaktighet för turen är endast en uppskattning av tid vid normala förhållanden, väder- och spårförhållanden samt gruppens nivå kan inverka på turens längd.
Samtliga turer genomförs dec – apr, dag och tid enl. ök.

Fikatur
Du åker på en släde tillsammans med upp till fyra personer, med en erfaren guide som kör släden. Läs mer…

Halvdagstur
Här få du möjlighet att lära dig köra ditt eget hundspann, du får instruktioner och lär dig grunderna och med ett mindre team av hundar kör du sedan själv. Läs mer…

Heldagstur

Heldagstur
Här få du möjlighet att lära dig köra ditt eget hundspann, du får instruktioner och lär dig grunderna och med ett mindre team av hundar kör du sedan själv ut på en heldagstur. Läs mer…

Hundspann – den ultimata upplevelsen norr om Polcirkeln!

Längre hundspannssturer

Här följer olika program för de längre mer äventyrsfyllda hundspannsturerna. Du kan gå in på varje program nedan för en mer ingående beskrivning.
Angivna priser gäller vid min 2 max 8 pers., om inget annat anges, större grupper enl. ök.

Vildmarkstur
Upplev den orörda naturen och tystnaden i Tornedalen, Svenska Lapland, under två dagar med hundspann! Läs mer…

Husky Weekend
Upplev den orörda naturen och tystnaden i Tornedalen, Svenska Lapland, över en helg med hundspann! Läs mer…

Svenska lapland