Om oss

Om oss

Arctic Circle AdventureFöretaget drivs av paret Anette Jönsson och Andreas Holland.

Andreas
Andreas född och uppvuxen i Tyskland, flyttade till Sverige 2004 för att leva sin dröm. Han är ansvarig för allt praktiskt i verksamheten och huvudguide i företaget, lagar fantastiskt god mat och är bagare till grunden. Andreas har över 20 års erfarenhet med draghundar, är utbildad jaktledare, viltundersökare och har en gedigen vildmarks första hjälp utbildning. Natur, jakt, fiske och hundar är Andreas passion i livet.

Anette
Anette har sina rötter i Tornedalen men har bott på flera olika platser tills hon hittade ”hem igen”. Är utbildad civilingenjör och har ansvar för verksamhetens ekonomi och marknad, samt även guide i företaget. Djur, natur, friluftsliv och äventyr är Anettes passion i livet.

Policy

  • Samtliga aktiviteter och turer är välplanerade och välorganiserade för högsta möjliga säkerhet för såväl djur som människor. Dock är de flesta av aktiviteterna förenade med någon grad av risk.
  • Alla deltar i våra aktiviteter och turer på egen risk och därav uppmanas samtliga att ha en bra rese-/olycksfallsförsäkring.
  • Djur och människor behandlas med vänlighet och respekt.
  • Företaget är miljömedvetet och jobbar för en långsiktig hållbarhet.

Kontakt

Mobil:
Andreas Holland +46 (0)70 219 78 11
Anette Jönsson +46 (0)70 644 41 01
E-post: info@arcticcircleadventure.se

Address:
Arctic Circle Adventure, Kenttäsaari 22, SE-980 60 KORPILOMBOLO